Broker Trust posiluje nový obchodní ředitel Radim Dalík

Od letošního dubna má největší český broker pool Broker Trust nového obchodního ředitele Radima Dalíka, odborníka na investice a privátní bankovnictví. Mimo rozvoj stávajících smluvních partnerů se zaměří i na další zjednodušení adaptace nových partnerů a posílení v sektoru investic.

Chci být velmi silným partnerem pro stávající smluvní partnery, ale i vylepšit procesy, které jsou spojené s příchodem nových poradců, aby se mohli v prostředí Broker Trustu co nejrychleji adaptovat. Rozšíříme také nabídku vzdělávání, které bude ještě ve větší míře pohodlně dostupné v digitální podobě,“ říká Radim Dalík.

V produktové nabídce chce Radim Dalík zužitkovat své dlouholeté zkušenosti v oblasti investic a privátního bankovnictví a podporovat rozvoj investičních produktů, které mají v českém prostředí stále značný potenciál pro další růst.

Broker Trust nabízí už nyní svým partnerům vedle spolehlivého zázemí i robustní chytré nástroje, jako je například investiční platforma BT Invest, které poradcům výrazně usnadňují práci a pomáhají poskytovat ještě lepší služby klientům. Mým cílem je, aby i díky rozvoji těchto nástrojů posílil Broker Trust v segmentu poradců, kteří pracují s investicemi například v oblasti prémiových klientů,“ uvádí.

Rozvoj investic je pro Broker Trust dlouhodobou prioritou, v loňském roce se za tímto účelem spojila firma se společností VHI, která se na investování specializuje. Vedle toho Broker Trust vyvíjí nástroje pro sjednávání dalších finančních produktů, jako jsou oceňované Metodiky Online. Ty porovnávají u finančních produktů přes 40 000 položek, které jsou neustále aktualizovány.

Radim Dalík na pozici obchodního ředitele střídá Martina Čubu, který se v Broker Trustu nově ještě více zaměří na rozvoj stávajících smluvních partnerů. V předchozích zaměstnáních působil Radim Dalík jako senior sales manager v GE Money Bank, Czech Republic (2010–2014) a obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Patria Finance a. s. (2014–2018). Ve volném čase rád hraje golf nebo se věnuje svým dvěma dětem.

Broker Trust je největší český broker pool pro nezávislé finanční poradce. Je držitelem certifikátu Czech Stability Award s nejvyšší ratingem AAA. Broker Trust je také jedničkou českého trhu ve sjednávání hypotečních úvěrů.

Zdroj: tisková zpráva