Broker kongres představí digitální inovace ve finančním poradenství. Sledujte ho online

Už po šestnácté se ve čtvrtek 22. listopadu uskuteční v Praze Broker kongres, největší vzdělávací akce pro nezávislé finanční poradce v Česku. Ústředním tématem většiny přednášek, které připravili zástupci předních českých bank, pojišťoven a stavebních spořitelen, jsou produktové inovace v digitálním věku a to, jakým způsobem tyto novinky zlepší péči o klienty a finančním poradcům usnadní práci.

Hlavním partnerem akce je Česka spořitelna. Setkání pořádaného největším českým brokerpoolem Broker Trustem se můžete zúčastnit i na dálku – přenos z přednáškových sálů bude živě vysílat internetová televize FinTV. Kompletní program najdete zde.

Přenos na FinTV začíná v 11:10 přednáškou hlavního hosta kongresu – ekonoma a bývalého guvernéra ČNB Miroslava Singera. Ve své prezentaci se zaměří nejen na to, jak si vedla česká ekonomika v posledních letech, ale především, jak může tuzemské hospodářství reagovat na budoucí vývoj ve světě.

Vysílání na FinTV bude pokračovat odpoledne od 13:10 přenosem z jednotlivých sálů. Je rozhodně z čeho vybírat, na kongresu vystoupí více než dvě desítky řečníků. Diváci se mohou virtuálně zúčastnit například těchto přednášek:

O tom, že člověk nesmí mít obavy z „digitálních strašáků“, bude mluvit Milan Vodička z České spořitelny (13:10 – 13:40, Sál II).

Že jde životní pojištění sjednat snadno a rychle i s podpisem přes mobilní telefon ukáže Marek Balogh z NN Životní pojišťovny (13:10 – 13:40, Sál IV).

Nové životní pojištění Garde 5.0 a přehled jeho výhod představí Petr Kalod z pojišťovny Metlife (13:50 – 14:20, Sál III).

O rychlejším zpracování úvěrů a nových sazbách pohovoří Roman Sucharda z Raiffeisen stavební spořitelny (13:50 – 14:20, Sál IV).

Že stavební spoření může fungovat i bez faktur a účtenek vám dokáže David Majzlík ze Stavební spořitelny České spořitelny (14:30 – 15:00, Sál I).

Zdroj: tisková zpráva Broker Trustu